31.10.13

Κάλεσμα Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες του πανεπιστημίου Πατρών, σας προσκαλούμε σε ανοιχτή συζήτηση-σύσκεψη, την Δευτέρα 4/11 και ώρα 13:00 στο χώρο της Πρυτανείας για να συζητήσουμε για τις προκλήσεις της περιόδου. Την ίδια ώρα που κρίνεται το μέλλον εκατοντάδων διοικητικών υπαλλήλων, και μαζί τους κρίνεται η επόμενη ημέρα του πανεπιστημίου. 

Για ένα πανεπιστήμιο για το οποίο προδιαγράφεται ένα σκιερό μέλλον, αλλά και για ένα πανεπιστήμιο που αντιστέκεται, αμφισβητεί και θέλει να χαράξει μια διαφορετική πορεία, πατώντας με πείσμα στις αξίες της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης. 

Ο συντονισμός όλων φορέων είναι αναγκαίος, η επίθεση στο δημόσιο πανεπιστήμιο, την εκπαίδευση και την έρευνα, είναι κοινή και συντεταγμένη. 

Καλούμε όλους τους μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές, κάθε μέλος Δ.Ε.Π., κάθε εργαζόμενο, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του πανεπιστημίου, σε ανοιχτή συζήτηση, για να κατατεθούν προβληματισμοί και απόψεις, φόβοι αλλά και ελπίδες. Τελικά, πρέπει να αναζητήσουμε τον συντονισμό, την κοινή δράση και τον βηματισμό για την αντιμετώπιση της επίθεσης. Να μην μείνουμε αδρανείς και αμέτοχοι!

Να μην μείνουμε αδρανείς και αμέτοχοι!

ΣΥλλογος ΜΕταπτυχιακών ΦΟΙτητών Πανεπιστημίου Πατρών


Δεν υπάρχουν σχόλια: