17.10.13

Καταγγελία της ΑΡΕΝ Ξάνθης στην ΠΑΣΠ για την τραμπούκικη επίθεση εις βάρος μελών της

ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ

Τέσσερα χρόνια τώρα οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν εξαπολύσει την πιο σκληρή ταξική επίθεση στον κόσμο της εργασίας και την νεολαία. Μια επίθεση που έχει οδηγήσει την τεράστια κοινωνική πλειοψηφία στην βίαιη φτωχοποίηση και στην εξαθλίωση και την νέα γενιά ήδη από τα μαθητικά της χρόνια στην έλλειψη προοπτικής.Η κυβέρνηση μην έχοντας άλλο τρόπο να απαντήσει στα αδιέξοδα που έχει φέρει η πολιτική της έχει κατρακυλήσει στον αυταρχισμό, εντείνοντας την καταστολή και την τρομοκρατία σε αγαστή συνεργασία πάντα με τους νεοναζί εγκληματίες της Χ.Α, προσπαθώντας να καταστείλει και να ποινικοποιήσει τους κοινωνικούς αγώνες.
Η ΠΑΣΠ ως γνήσιο παπαγαλάκι της κυβέρνησής μέσα στις σχολές, κινείται στην ίδια λογική,πλήρης συμπόρευση με τις μνημονιακές πολιτικές και τραμπουκισμούς σε φοιτητές και φοιτήτριες ακόμα και με μπράβους όπως είχε γίνει και παλαιότερα στην σύγκλητο στην Κομοτηνή, στο ΤΕΙ της Πάτρας και αλλού. Το ίδιο έγινε όταν περίπου 15 μέλη της ΠΑΣΠ επιτέθηκαν τραμπούκικα σε 3 μέλη της Αριστερής Ενότητας με την δήθεν πρόφαση ότι η ΑΡΕΝ πήρε τραπεζάκι από την ΠΑΣΠ κάτι το οποίο δεν ισχύει, φωνάζοντας ότι είναι πρώτη δύναμη και κάνουν κουμάντο. Βέβαια δεν μας εκπλήσσουν αφου έχουν ιδιαίτερη πείρα στις «συνδικαλιστικές πρακτικές» στις οποίες αρέσκονται: νοθείες, κάψιμο παραβάν στις εκλογές, επιθέσεις με μπράβους σε φοιτητές και φοιτήτριες . Οι ίδιοι τύποι που ανοιχτά δηλώνουν στα αμφιθέατρα πως καταδικάζουν τη βία από όπου και αν προέρχεται και θέλουν την ελεύθερη έκφραση κάθε φοιτητή στο σύλλογο, λειτουργούν ως νταβατζήδες του συλλόγου αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι υπονόμευση του συλλόγου και η στήριξη των κυβερνητικών πολιτικών που διαλύουν τις ζωές μας και την δημόσια δωρεάν παιδεία.Αυτές οι πρακτικές της ΠΑΣΠ για εμάς είναι στοχευμένες και θέλουν να τρομοκρατήσουν και να εξαφανίσουν όσους και όσες αντιστέκονται και αγωνίζονται.

Για εμάς η απάντηση σε όλους αυτούς που μας θέλουν τρομοκρατημένους και υποταγμένους είναι οι μαζικοί και ενωτικοί αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας. Να απομονώσουμε τους τραμπούκους της ΠΑΣΠ μέσα από τα συλλογικά μας όργανα και τις συλλογικές μας διαδικασίες, να πάρουμε στα χέρια μας το σύλλογο και να ορθώσουμε ανάστημα στις πολιτικές που υποβαθμίζουν τις ζωές μας.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΕ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: